Google Premier Partner Summit – New York 2017.

Naporan rad, odlučnost, upornost i vizija uvek donose rezultate. U svom radu do sada napravili smo mnogo ispravnih odluka, fenomenalno osmisljenih i odlično sprovedehih strategija, uz nas je mnogo zadovoljnih klijenata.

I evo nas sada, stigli smo do Menhetna, zajedno sa najboljim Google Premier Partner agencijama iz celog sveta – razmenjujemo iskustva i ideje, družimo..

Ponos i radost su reči koje najbolje opisuju ovaj trenutak. Osećaj je fenomenalan!

Top Net Marketing je  prisustvovao na jednom od najvažnijih dogadjaja za Premier Google Partnere, Google Premier Partner Summit 2017., koji se održao 28.09.2017. u New York-u. Veliki događaj, veliki grad, preveliko uzbuđenje.

Svoje znanje o novim digitanlnim trendovima i analizi potrošača delili su  viši Google lideri, M.E. Coe, predsednik Google Marketing Solutions, Jason Spero, potpredsednik Global Performance Solutions i Marvin Chow, potpredsednik Global Marketinga kao i mnogi drugi zanimiljivi govornici. Neke od zanimljivih tema o kojima se razgovaralo jesu  automatizacija, veštačka inteligencija, mašinsko učenje i inovacije Google oglasa. Dogadjaju su prisustvovali predstavnici agencija iz 62 države sveta.

Značaj ovog samita je u tome što smo dobili uvid u najbolje prakse stručnjaka iz ove oblasti, kao i što smo podelili znanje i iskustvo sa ostalim Google Premier Partnerima. Top Net Marketing  je oduvek imao za cilj da bude na čelu inovacija digitalnog marketinga kako bi svojim klijentima pružio najbolju moguću uslugu i povraćaj svojih investicija. Google Partner samit nam je pružio fantastične mogućnosti da naše marketinške strategije podignemo na još viši nivo.